קצת עלינו
מיטשוס - קצת עלינו
מסעדת מיטשוס נבנתה על טהרת בשר הקצבייה. ייחודה הוא בבשרים המוגשים בה שהם תוצרת של תהליך ממושך הנעשה תחת פיקוחנו משלב בחירת העגלים ברמת הגולן, דרך מעקב אחר גידולם ועד לטיפול בנתחי הבשר האיכותיים, כאן בקצביית מיטשוס.במסעדה תזכו לטעום מהבשר המשובח ביותר, שנעשה לפי טהרת המסורת של מיטשוס רמת הגולן.מסעדת מיטשוס הוקמה בשנת 2006 ע"י חגי ושיפי, קדמו לכך שנים מרובות עשייה בתחום הבשר והתמחות באירועי גריל בשטח בשיטות שונות ומגוונות. הרעיון היה להקים מסעדה באופי תעשייתי ונקי המותאם למיקום ומחובר באופן ישיר אל עדרי ובוקרי רמת הגולן בצמוד לקצביה הוותיקה שהוקמה שנים קודם שתהיה מבוססת על בשר איכותי לפי תפיסתו של חגי. חגי "המומחה"לבשר למד והתמחה בנושא גידול הבקר ואף מימש את התפיסה הייחודית לו בעולם הבשר: גידול וטיפול בעדרים משובחים וצעירים המתאפיינים באיכויות בשר בלתי מתפשרות.שיפי "אשת הקצב" היא השפית של המסעדה והיא האחראית על כל התחום הקולינרי שליד הבשר.בימים אלה מתחדש ומתפתח היקב של חגי ושיפי בצמוד למסעדה. אם חשקה נפשכם ביין טוב ובבשר משובח ולחוות חוויה מסוג אחר זה המקום כאן במיטשוס.